UVJETI

OPĆI UVJETI SMJEŠTAJA I REZERVACIJE 2024.

1. PROCES REZERVIRANJA

Rezervacije smještaja primaju se elektronički putem web-upitnika na našoj web stranici; camp-ujca.com. Prilikom potvrde rezervacije gost u cijelosti prihvaća ove Opće uvjete pružanja usluge smještaja. Prilikom rezervacije gost je obvezan dati podatke koje od njega zahtjeva proces rezervacije. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti predujam u iznosu od 30 % vrijednosti iznosa ponude (minimalno 50,00 EUR).

Predujam možete uplatiti kreditnom karticom preko sustava Wspay. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Nakon primitka predujma poslati ćemo Vam potvrdu rezervacije koju je uz valjane osobne dokumente svih osoba potrebno predočiti na recepciji prilikom dolaska u kamp. Na potvrdi rezervacije navedeno je rezervirano razdoblje koje će biti naplaćeno. Ukupan završni račun umanjuje se za iznos primljenog predujma. Gost je dužan platiti ostatak ponude po dolasku u kamp. Plaćanje računa moguće je isključivo gotovinom. Plaćanje karticom nije moguće.

Savjetujemo vam da se zaštitite od neočekivanih događaja prije i tijekom odmora te ugovorite osiguranje od otkaza kod pružatelja usluga po vlastitom izboru.

2. RAZLIKA U IZNOSU NA PONUDI I ZAVRŠNOM RAČUNU NA RECEPCIJI KAMPA

Moguće razlike prilikom plaćanja završnog računa na recepciji Kampa ovise o količini prijavljenih usluga prilikom upita, te o stvarno iskorištenim uslugama tijekom boravka u Kampu.

3. PROMJENA REZERVACIJE

Rezervaciju je moguće modificirati do mjesec dana prije datuma dolaska ovisno o raspoloživosti kapaciteta (razdoblje ili tip smještaja). Ako dođe do promjene broja osoba, bit će naplaćena samo za osobe koje su prisutne prema važećem cjeniku.

4. OTKAZIVANJE REZERVACIJE

Rezervaciju je moguće otkazati isključivo pismenim putem. Telefonski zahtjevi neće biti prihvaćeni.

U slučaju nenajavljenog kasnijeg dolaska, rezervirana smještajna jedinica bit će rezervirana do 10:00 sati sljedećeg dana. Nakon toga zadržavamo pravo na daljnju prodaju. U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska od rezerviranoga gostu se naplaćuje cijelo rezervirano razdoblje, naplaćuje se cijena za kamp mjesto zauzeto – nenastanjeno.

Ako gost ne najavi otkaz rezervacije, Kamp zadržava ukupan uplaćeni iznos rezervacije.

Ako gost otkazuje rezervaciju:

  1. u roku od 5 dana prije dolaska kamp zadržava cijeli iznos uplaćenog predujma
  2. u roku od 5 do 10 dana kamp zadržava 75 % od iznosa predujma, a gostu se vraća 25 % od uplaćenog predujma na račun;
  3. u roku duljem od 10 dana prije dolaska gostu se vraća 1000 % od uplaćenog predujma.

5. REZERVACIJA BROJA SMJEŠTAJNE JEDINICE

Camp Ujca nudi gostima mogućnost izbora točnog broja smještajne jedinice koja najviše odgovara njihovim željama. Sve informacije o točnoj poziciji, dimenzijama, osunčanosti te fotografiju svake smještajne jedinice možete pronaći na internetskoj stranici na interaktivnoj karti kampa.

Camp Ujca zadržava pravo odbiti, otkazati ili izmijeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zlouporabe rezervacijskog sustava ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika.

6. PRIJAVE I ODJAVE

Prijava na dan dolaska od 14:00 sati.

Odjava na dan odlaska do 12:00 sati.

Za boravak nakon predviđenih sati odlaska obračunat će se produženi boravak ili dodatno noćenje, ovisno o vremenu odlaska

7. PROMJENE OPĆIH UVJETA

Camp Ujca zadržava pravo na izmjene i dopune Općih uvjeta u svakom trenutku. Promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavak pristupanja stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete.

Camp Ujca zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju.

Platforma za internetsko rješavanje sporova jedinstvena je ulazna točka koja europskim potrošačima i trgovcima omogućuje da riješe sporove oko domaće i prekogranične kupnje putem interneta. To se postiže upućivanjem sporova nacionalnim tijelima za alternativno rješavanje sporova koja su povezana s platformom i koja su države članice odabrale u skladu s kriterijima kvalitete, o čemu je obaviještena Europska komisija.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR